Benvinguts!!!

Amb aquest bloc vull donar a conèixer una mica el que he fet, qui sóc i, sobretot, que puc fer per ajudar-te (si creus que ho puc fer....)

dimecres, 26 de setembre de 2012

COM HE ARRIBAT AQUÍ? part 1.

Aquí amb cinc o sis anyets 
1964.
Febrer, dia 12.
El meu pare estava tan nerviós que es va oblidar de registrar-me en el termini, i per això en el llibre de família hi consta que vaig néixer el 13.

Bé, tot això per explicar-vos que el meu pare llavors tenia una botiga d'aquelles on s'hi venia quasi de tot.

Al principi era perfumeria, però al temps s'hi vàrem ajuntar la bijuteria, els moneders i bosses de mà, mocadors de coll, ventalls, faixes i mitges, necessers de senyor (i de senyora), petites joguines (evidentment era el meu racó preferit).

La colònia i el perfum, primerament es venia a granel. Les clientes portaven l'ampolleta i el meu pare els hi posava el que demanaven. També tenia una crema per les mans a granel que fins hi tot la utilitzaven els paletes.

-Una unça. 
-Dues lliures

Val a dir que la botiga ("CAL GABY" es deia) estava davant mateix del mercat de Terrassa ("La Plaça dels pagesos i de la carn i el peix).  En aquells temps no existien les grans superfícies, i quan els veïns i veïnes de Terrassa "anaven a plaça" aprofitaven per anar a comprar un pintallavis ("Aquest color és moda a París"), una mica de colònia ("L'hi poso perfumadeta o bé que sigui fresca") o unes arracades per la Festa Major ("Miri com brillen aquests "brillants" (SIC)).

Bé, per avui ja n'hi ha prou. Me'n vaig a dormir. Demà continuaré si en tinc ganes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Vinga, no tinguis vergonya i escriu la teva opinió!