Benvinguts!!!

Amb aquest bloc vull donar a conèixer una mica el que he fet, qui sóc i, sobretot, que puc fer per ajudar-te (si creus que ho puc fer....)

dilluns, 15 d’octubre de 2012

"LA BOTIGA NOVA"


La façana

L'altre dia vaig fer menció de la botiga del meu pare "Cal Gaby", la perfumeria on es venia quasi de tot i que va començar la meva àvia María, al principi de la dècada dels anys quaranta del segle passat.


Els meus pares

Aquestes fotos corresponen als darrers dies de la botiga, ja que el meu pare es va jubilar i, en aquells temps jo no volia estar en una botiga tota la meva vida. Per això no vaig seguir el amb el negoci. Estem parlant de l'any 1999.


Doncs "Cal Gaby" no va ser la única botiga que vam tenir. L'any 1968, el meu pare i el seu germà van posar en marxa "GEIS", just al centre de Terrassa. 

"GEIS" era una bijuteria de qualitat, inaugurada en una època en que no n'hi havia cap a Terrassa i, val a dir-ho, va ser un èxit els seus primers 20 anys.  Aquestes fotografies son del dia de la inauguració, amb mossèn inclòs per beneir el negoci i que tot rutllés bé.


Es va inaugurar a corre cuita per aprofitat la campanya de Nadal, sense el rètol ni el mobiliari de l'aparador. 

Com que llavors érem tots petits (els meus tres germans i jo), quan teníem que anar a veure a la mare, quedàvem a la "botiga nova", i el pare estava sempre a la "botiga vella".

La vàrem seguir anomenant  "botiga nova" fins al final, quan ja tenia 23 anys de vida.

L'any 1991, veient que el meu tiet es volia jubilar i el meu pare ja en tenia prou amb una sola botiga, van decidir acceptar una oferta i es van vendre el negoci.

La façana a l'últim any
Els meus pares i els meus tiets


En aquestes imatges es pot comprovar el pas del temps, tant a la botiga com a les persones.
I fins aquí per avui.

Us prometo que continuaré, però no us puc dir quan. El que sí que us explicaré com passàvem el dia i la nit de vigília de Reis.....

Porteu-vos bé!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Vinga, no tinguis vergonya i escriu la teva opinió!