Benvinguts!!!

Amb aquest bloc vull donar a conèixer una mica el que he fet, qui sóc i, sobretot, que puc fer per ajudar-te (si creus que ho puc fer....)

dijous, 7 de febrer de 2013

Imatges..../Imágenes....

En castellano más abajo. Gracias.


Tots hem escoltat en més d'una ocasió la famosa dita de que UNA IMATGE VAL MÉS QUE MIL PARAULES.
I tots la hem utilitzat també en més d'una ocasió.
I encara que sembli una frase feta, no ho és, ja que mai podrem explicar amb el mateix detall el que una imatge representa.

Això està clar.

Però es que, a demés, serà impossible de transmetre les sensacions que podem percebre a través de la imatge.

I tot això ve a resultes d'una visita que vaig fer no fa gaire a una GSD (gran superfície de distribució), i l'estat d'algunes capçaleres em va fer pensar en les conseqüències que la situació podria portar.

Qui és el responsable? No vull entrar en detalls, ja que dóna per un altre post, però el que està clar és que la botiga no pot tenir aquest aspecte als pocs minuts d'obrir (eren les 10:32 h.)

Us adjunto algunes fotos que vaig fer, i les sensacions que transmeten són de desordre, deixadesa, brutícia i, en definitiva, poca professionalitat.

Articles que no estan al seu lloc des de el dia anterior, capçaleres sense el preu, preus caiguts, caixes destrossades, etc..Articles que no son al seu lloc, preus caiguts.

Capçaleres sense preu.

Caixes trencades, productes fora de lloc.
Tots els que ens dediquem a això de la venda (retail, distribució....) sabem que la imatge que la nostra botiga/secció/departament dóna al client és essencial per que aquest s'hi trobi a gust i tingui la suficient confiança amb nosaltres per fer-nos els seus proveïdors.

En fi, tal i com deia al principi, TRES IMATGES VALEN MÉS QUE TRES MIL PARAULES!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Todos hemos escuchado en más de una ocasión la famosa frase de que UNA IMAGEN VALE MÁS QUE MIL PALABRAS.
Y todos la hemos utilizado también en más de una ocasión.
Y aunque parezca una frase hecha, no lo es, ya que nunca podremos explicar con el mismo detalle lo que una imagen representa.

Esto es obvio.

Pero es que, además, será imposible de transmitir las sensaciones que podemos percibir a través de la imagen.

Y todo esto lo cuento como resultado de una visita que hice hace poco a una GSD (gran superficie de distribución), y el estado de algunas cabeceras me hizo pensar en las consecuencias que la situación podría llevar.

¿Quién es el responsable? No quiero entrar en detalles, ya que da para otro post, pero lo que está claro es que la tienda no puede tener este aspecto a los pocos minutos de abrir (eran las 10:32 h.)

Os adjunto algunas fotos que hice, y las sensaciones que transmiten son de desorden, dejadez, suciedad y, en definitiva, poca profesionalidad.

Artículos que no están en su lugar desde el día anterior, cabeceras sin el precio, precios caídos, cajas destrozadas, etc ..

Artículos que no están en su sitio, etiquetas de precio caídas.

Cajas rotas, productos fuera de lugar.

Cabeceras sin precio.

Todos los que nos dedicamos a esto de la venta (retail, distribución ....) sabemos que la imagen que nuestra tienda / sección / departamento da al cliente es esencial para que éste se encuentre a gusto y tenga la suficiente confianza en nosotros para hacernos sus proveedores.

En fin, tal y como decía al principio, TRES IMÁGENES VALEN MÁS QUE TRES MIL PALABRAS!

2 comentaris:

 1. Com a suposició crec que el que deu pasar es que en aquests tipus de comerços ,doncs habans de la overtura es quant hi ha mes desorde. Vull dir que están preparant per la venta. Segurament al dia següent la majoría de aquestes coses estarién solucionades.

  Evidentment si no es aixi, el millor es deixar una recomendació si el establiment ho permet.

  Salud.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Hola Overblood,
   Agraeixo el teu comentari. Nomes comentar que aquesta situació es repeteix cada matí. Jo vaig ser durant cinc anys cap de sector a Leroy Merlín, i cada dia al matí ens trobàvem amb situacions com aquestes. El que jo els deia sempre al meu equip era que el primer que havien de fer els matins al arribar (entre set i vuit del matí) era donar un tomb per la secció i endreçar el que estava desordenat, que no els suposava més de deu minuts de feina i t'asseguraves que la botiga estava en condicions a l'hora d'obrir.
   Salutacions.

   Suprimeix

Vinga, no tinguis vergonya i escriu la teva opinió!