Benvinguts!!!

Amb aquest bloc vull donar a conèixer una mica el que he fet, qui sóc i, sobretot, que puc fer per ajudar-te (si creus que ho puc fer....)

Adreces interessants


Consultoria "Low Cost" dirigida al petit comerç, a aquell botiguer que té una, dues o més botigues, però que no disposa dels recursos i contactes de les grans cadenes de botigues.
Us ajudaràn a analitzar la professionalitat dels vostres equips de venta, si la imatge que doneu és la que els clients potencials esperen trobar, la distribució del gènere a la botiga és la més adient i molts d'altres aspectes que us ajudaran a posicionar-vos allà on sempre heu desitjat estar.
També us podem oferir petits mòduls formatius en tècniques de venta i atenció al client.
Favoralia.com és una plataforma per a la realització de favors entre usuaris. Classes d'anglès, passejar un gos, manicura, muntar mobles de l'Ikea ®, tocar la guitarra, anar en veler, aprendre a fer la renda o utilitzar l'Excel ® ... segur que hi ha milions de coses que pots fer i t'agradaria rebre.
Favoralia pretén fomentar la cooperació entre tots els seus membres, mitjançant l'intercanvi de coneixements i serveis, ja siguin enfocats a la cobertura de necessitats, l'aprenentatge o la vivència d'experiències noves. Alhora, el realitzar i rebre favors permet conèixer gent nova que comparteixi les teves mateixes inquietuds.
Es totalment gratuït i funciona amb intercanvi de punts.Què és Softcatalà?

Softcatalà és una associació sense ànim de lucre, registrada des del 1998 com a tal a Mallorca, l'objectiu bàsic de la qual és fomentar l'ús del català a la informàtica, Internet i les noves tecnologies. Tot i estar registrada a Mallorca, Softcatalà desenvolupa la seva activitat arreu dels Països Catalans amb normalitat.
Softcatalà està formada per estudiants, professionals i usuaris que abasten els camps propis d'una organització d'aquestes característiques: enginyers informàtics, filòlegs, dissenyadors i traductors que fan aquesta feina d'una manera altruista.
Softcatalà està constituïda com a associació per tal de formalitzar la situació de cara a la resta d'entitats i usuaris i poder satisfer les necessitats comunes de les persones que volen viure les noves tecnologies plenament en català.

Missió

La missió de Softcatalà és fomentar la presència i ús del català en qualsevol dels àmbits de les noves tecnologies (TIC).
Properament més.......


Adreces d'interès global
D'ajuda al comerç